Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cyberpunk 2020 2092 (Mars)
Szerepjáték a sötét jövőben. Felhőkarcoló-erődjeikből multinacionális cégek irányítják a világot, akaratuknak kibernetizált zsoldosok hada szerez érvényt. A lepusztult városi vadon utcáin Booster-bandák gyilkolnak és fosztogatnak.
Most leltem rá és nem hagyhatom, hogy az enyészeté legyen egy Játékosom költötte nekem mint Kalandmesternek, állítólag tükrözi a hozzáállásomat a dolgokhoz
Ha lekedben a sors vihart kavar köszönd ha arcodon csattan a szar Ha szembe köp de igazat mond Légy hálás érte s ne vágd hókon ! -C.M.-
Cyber Zombie Csapos
Hozzászólások száma : 188 Join date : 2010. Jan. 20. Age : 48 Tartózkodási hely : Cyber Pokol kapujában Üzenőláda :
Mivel Jake Anderson immár megint nem tudta teljesíteni a minimális aktivitási igényt és távolmaradását sem jelezte ezért kihagyom a meséből, ennél fogva üresedés van. Kérem csak azok jelentkezzenek akik képesek a heti egy reagot tartani vagy veszik a fáradságot és jelzik távol és kimaradásukat nem csak eltűnnek mint szürke szamár a ködben.
Előre is köszönöm.
Rendszer: Cyberpunk 2020 Kezdő helyszín: 2020 Night City Kaland címe: A család Játékosok: minimum egy (1) fő, maximum két (2) fő. Aktivitás: hetente minimum egy reag (kivéve ha jelzi az illető a kimaradását) Reag elvárások: mivel egy fórumos játékról van szó szeretném ha nem 2-3 soros reagokat kapnék, nem várok kisregényeket de a sorolást ha lehet kerüljük igencsak hangulatlohasztó.
Kritériumok:
Képességek: 65 pont Karrier Képzettségek: 40 pont Szabadon választható Képzettségek: INT+REF pont
Képességek: elosztás után nem lehet ötnél (5) alacsonyabb képesség valamint a beépítések során az Empátia sem csökkenhet négy (4) alá. Különleges Képzettség: maximum hat (6) Életkor: minimum húsz (20) év – maximum harminc (30) év Induló pénzösszeg: két (2) hónapi fizetés az Alapkönyv 58. old. táblázat alapján. Add el magad egy Társaságnak: ez a szabály/opció NEM ELÉRHETŐ így le kell mondania minden JK-nak 10.000 euró/yen/dollár értékű extra pénzről. Illegálisak alapból: - Ripperek - Wolwerek - Beépített cyber fegyverek (Implant bütykök, ujj bomba stb.) - Nagyon nehéz pisztolyok, Nehéz géppisztolyok, Rohampuskák, Egyes smasszerpuskák, Nehézfegyverek - Flak kategóriás ballisztikus páncélok és a MetalGear
Ami él: - Cyberpunk 2020 Alapkönyv (magyar) - Solo of Fortune (1989-es kiadás angolul) - Rúna I. Évfolyam 10 szám (Forró ólom) - Talizmán 7. szám (Cyber Mix) - TROLL II. Vérfolyam 10-11 szám (Fegyverlista, Implantok Világa)
Egyéb kiegészítők csak akkor élnek, használhatóak (lásd Chromebook 1-8 stb. ) ha megkapom az angol valamint a belőle fordított magyar szöveget egyben és rábólintok. Előtörténet: a szokásos Cyberpunk előtörténet váznál azért egy kicsit többet várnék a címszavak kifejtését 1-2 mondatban minimum.
A fórum eddigi „élete” és aktivitása valamint a csekély számú visszajelzés kapcsán arra az elhatározásra jutott az adminisztráció, hogy mivel sokakat elriaszt a hagyományos „asztali” szerepjáték (RPG) –ék átültetése fórum felületre ezért ha van igény és érdeklődés nyitunk Freestyle Fórum Role Play Game Játékterületet az érdeklődök számára. Valamint ezzel párhuzamosan célunk helyt adni egyéb borongósabb és sötétebb sci-fi világoknak első lépésként az ALIENS-nek.
Kezdetnek az esetleges észrevételek után a William Gibson-i Cyberpunk univerzumot valamint a Ghost int he Shell és esetleg az Aliens világát kívánjuk megnyitni a FFRPG játékstílus előtt. A Ghost int he Shell alternatívájaként az Applesheed jövőképe is szóba jöhet amelyikre nagyobb lesz az igény vagy érdeklődés. Természetesen csak akkor ha van rá érdeklődés és jelentkeznek olyan emberek akik felvállalják a megnyitott játékterek felügyeletét és a Játékosok segítését.
Prime Bullet Zsaru
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Feb. 02. Age : 46 Tartózkodási hely : Beijing Karakterlap : Prime Bullet
Megnéztem tegnap egy spanyol "horror"-t a Fenevad Napja (El día de la bestia) címmel, mindenkinek tudom ajánlani aki röhögni akar, van benne néhány szenzációs jelenet. Inkább művészfilm mint moziba való produkció, ennek megfelelően nem fukarkodnak az igazi állatságokkal
"Egy baszk pap a Biblia gondos tanulmányozása során rádöbben, hogy az Antikrisztus karácsony éjjelén épp Madridban fog megszületni. Egy heavymetal rajongó és egy televíziós show man segítségével sikerül kiderítenie a pontos helyet is. De hogyan vehetné fel a harcot? A Rosemary gyermeke modern, gunyoros átiratának is felfogható kultuszfilm, minden idők egyik legsikeresebb spanyol filmje..."
Jose Vasquez Vergara Admin
Hozzászólások száma : 210 Join date : 2010. Jan. 20.
Tegnap végtelen unalmamban megnéztem Az ördög kriptája (The Devil's Tomb) című filmet a nem éppen kedvenc színészemnek számító Cuba Gooding jr. főszereplésével. Ahhoz képest, hogy 2009-es film sem látvány, sem semmi egyéb tekintetben nem okozott maradandó élményt. A titkos támaszpontra segélykérésre behatoló különleges osztag története amint szembenéz a csúnya és gonosz dologgal... asszem ezt a poént már lelötték párszor. A különleges osztagok esetében előfordul olyan, hogy sikerül jópofa karaktereket beépíteni a történetbe, de ebben a filmben ilyen tekintetben is maradt hiányérzetem. Nagyon eccerű, nagyon sablon, nagyon jól ismert karaktertípusok, néhány klisészerű sötét titokkal a háttérben. Sem a főgonosz filozofálgatása, sem az ördögszállta majdnem zombik randa kelései, sem a hátborzongatónak tervezett hideglelős látomások nem bírtak hatást kiváltani. Aki nagyon unatkozik az egyszer megnézheti... Hasonló filmek (a teljesség igénye nélkül): XTRO 2, Aliens, Event Horizon, Resident Evil, Galaxy of Terror, Screamers 2 ésatöbbi...
Cyber Zombie Csapos
Hozzászólások száma : 188 Join date : 2010. Jan. 20. Age : 48 Tartózkodási hely : Cyber Pokol kapujában Üzenőláda :
Hát nöm tudom az ilyen biológia-természetfelettis horror kategóriában az utolsó nagy csalódásom a KAPTÁR 3. volt na azon elfeküdtem míg az 1-2 elment sőt néha hangulatos is volt addig a 3 totális mélyrepülés .
Ellenben a DOOM-ból készült filmben várakozásaimmal ellentétben "pozitívan" csalódtam sokkal gagyibb történésre és háttérre vártam, ám ehhez képest egy FPS vérengzésből egész tűrhető filmet fabrikálta, no jó néhány részt kukáztam volna belőle de várakozásaimmal ellentétben nézhető volt
Ami viszont örök és zöld számomra az A DAGON HÍVÁSA na abban nem csalódtam hozta a Lovecrafti hangulatot nekem Valamint a HALÁLHAJÓ alkotás is elnyerte a tetszésemet vannak benne lehetőségek és ötletek
Prime Bullet Zsaru
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Feb. 02. Age : 46 Tartózkodási hely : Beijing Karakterlap : Prime Bullet
Én kimondottan szeretem a Kaptár 1-2 (Resident Evil), a 3 is megvan de azt még nem néztem meg Amúgy én komoly zombie trash rajongó vagyok, szóval nekem a zombihordák mindig is bejöttek, majd készítek azokról is egy összeállítást (bár ez nem kiberpunk az tuti). A Doom filmet nem láttam, de ha már agy jelezted akkor leszedem. A Dagon az egyik legjobb ha nem a legjobb Lovecraft vonulatú film, spanyol (semmi Hollywood behatás), és 10-es skálán 10-es! A Halálhajó az azonos az általam is sokat emlegetett Event Horizon című filmmel; főszerepben Sam Neil meg a Mátrixos Morpheus, a NEM nyálkás-szörnyes űr-horror egyik legütősebb gyöngyszeme...
Prime Bullet Zsaru
Az esett meg velem, hogy nem szándékosan de kettő olyan filmet néztem meg, amiben az ügyeletes hollywoodi faszacsávó, egy bizonyos Jason Statham játsza a főszerepet (részemről a Snatch - Blöff a legjobb alakítása, bár tipikus karakterszínész, mindig ugyanúgy...).
Végre ezek a filmek ráhúzhatóak talán a kiberpunk fílingre, szóval ezen rövid bejegyzések jobban passzolnak az oldalhoz :-) A Death Race (Halálfutam) fiatalkorom kedvenc arcade játékait idézi (Carmageddon rulez). 2008-as a produkció, és a modern gladiátor vonulatot követve akciódús, géppuskás, látványos, randa halálnemeket bemutató aranyos kis alkotás. Érdekes módon a film nagyobbik része szuperbörtönben játszódik ahol a csóró elítéltek viszik a vásárra a bőrüket szórakoztatandó az úri közönséget. Sok tanulság nincs a filmben, de nosztalgikus okok miatt én határtalanul élveztem. Nem is annyira sci-fi, de számora hozott kiberpunkos fílinget is, aki nem látta annak tudom javasolni. Hasonló filmek: Running Man (1987 . Schwarzenegger, állítólag Stephen King írta a forgatókönyvet), Gamer illetve Robert Schekley novellán alapuló francia művészfilm a Kockázat ara (Le prix du danger a'la The price of the Danger)
A másik a John Carpenter's Ghosts of Mars (A Mars szelleme) című film, ami főleg az Armageddon jelen fórumba építése kapcsán lehet érdekes. Afféle sci-fi horror, de túl sok félelmetes rész azért nincs benne... nagyrésze egy börtönben játszódik a vörös bolygó nem teljesen terraformált felszínén, ahol egy különleges rendőrosztag (matriarchális társadalmi berendezkedés okán fele részben jó csajokból állva) beleakad a Mad Max vadállat banditáiba, csak azok nem azért gonoszak, mert nem részesültek szakértő pedagógusok figyelmében kiskorukban, hanem mert megszállta őket az ősi, marsi idegen szellem... A film nem lenne annyira rossz, mert akad némi fény a karakterek megformálásának tekintetében, de sajnos a sok agyatlan akció annyira ellaposítja az egészet, hogy alig bírtam végignézni.
Valentina Warwick Konzolcowboy
Hozzászólások száma : 77 Join date : 2010. Jan. 29. Age : 34 Tartózkodási hely : Metaverzum
Most egy kis stílusváltás következik. Nem kiberpunk, nem menős film, de nekem az egyik legkedvesebb - Andrej TarkovszkijStalkere, ami a Sztrugackij fivérek könyve alapján készült.
Nem hollywoodi szuperprodukció, hanem egy régi (1979) szovjet film, nevezhetjük művészfilmnek is. Kizárólag nyugodt állapotban illik nézni, gondolkodós darab, filozófiai kérdéseket boncolgat. Fő kérdése: miért is él az ember? Nagyon magával ragadó a hangulata. Érdekes kameraállások, színészi játékok - engem lenyűgöztek ezek a színészek. Rengeteg érzelem, kérdés, a filmet nézve mi is megtaláljuk a magunk Zónáját és talán a választ is a feltett kérdésekre. Nekem egy lelki túra volt. Azért mondom, hogy nyugodt hangulatban nézzük, mert tükröződik rajta a régi korok lassú tempója, a mai rohanó világban ez eléggé furcsán hathatnak az elnyújtott jelenetek.
Nekem egyik kedvencemmé vált. Az IMDB értékeléseit nagyjából mindig igazat mondanak, 8.1-gyel lett jutalmazva a darab, ami szerintem dícséretes.
A filmben vannak eltérések a könyvhöz képest, de ez nem nagy probléma. Aki arra kíváncsi, ebből készült-e az ugyanilyen nevet viselő videójáték, arra az a válaszom, az alapötletet ez a mű adta, de a cselekményszál természetesen nagyban eltér a posztnukleáris videójátéktól. (Akkor még a csernobili katasztrófa meg sem történt, és a Zóna is mást jelent itt. )
Jose Vasquez Vergara Admin
Hozzászólások száma : 210 Join date : 2010. Jan. 20.
Köszönöm Warwick kisasszony... elkezdtem lehúzni, holnapra lent lesz ha minden jól megy A régi KGST sci-fi-k közül egyik-másik elég ütős lett. Szégyenemre sosem láttam ez eredeti Solaris-t, de a Clooney-es remake egészen korrektre sikeredett, el lehet rajta alaposan gondolkodni. Hallottam már a Stalker-ről is, itt az ideje megnézni!
Cyber Zombie Csapos
Köszönöm Warwick kisasszony... elkezdtem lehúzni, holnapra lent lesz ha minden jól megy A régi KGST sci-fi-k közül egyik-másik elég ütős lett. Szégyenemre sosem láttam ez eredeti Solaris-t, de a Clooney-es remake egészen korrektre sikeredett, el lehet rajta alaposan gondolkodni. Hallottam már a Stalker-ről is, itt az ideje megnézni!
Hali
"Zöld erdőben jártam, füvet találtam. Elszívtam és bejött..."
Szabad e locsolni BarbieRambie ?????
Más a Stalkert és sem láttam ám nem vagyok híve a letöltős megnézzük dolgoknak inkább felhajtom valami ócsóóóó művész dvd-ként
Solaris az orosz kétrészes old sci-fi jóóóó (volt szerencsém hozzá a Bp-i Cirkogejzírben) a amerikáneres remake is "jó" ám ennyi pénzből és látványtechnikából többet is ki lehetett volna hozni belőle, amúgy az "eredeti" regényt jelenleg semmi nem tudja überelni
Ha valakit nem zavar egy B kategóriásnak készült film akkor tudom ajánlani a "Kedves Ellenségem" című alkotást van benne ráció.
Regények / Novellák: - Lent a holtak közt. - Ragadozó krónikák - Örök háború - Végjáték (NAGYON alap) - Holtak Szószolója 1-2 - Dűne (Alap) - Istenemberek 1-2
Prime Bullet Zsaru
Más a Stalkert és sem láttam ám nem vagyok híve a letöltős megnézzük dolgoknak inkább felhajtom valami ócsóóóó művész dvd-ként
Solaris az orosz kétrészes old sci-fi jóóóó (volt szerencsém hozzá a Bp-i Cirkogejzírben) a amerikáneres remake is "jó" ám ennyi pénzből és látványtechnikából többet is ki lehetett volna hozni belőle, amúgy az "eredeti" regényt jelenleg semmi nem tudja überelni
Ha valakit nem zavar egy B kategóriásnak készült film akkor tudom ajánlani a "Kedves Ellenségem" című alkotást van benne ráció.
Regények / Novellák: - Lent a holtak közt. - Ragadozó krónikák - Örök háború - Végjáték (NAGYON alap) - Holtak Szószolója 1-2 - Dűne (Alap) - Istenemberek 1-2
[/color]
Mivel túl sok a szabadidőm nehéz lenne kielégítenem kiváncsiságomat ha olcsó DVD-kre hajtanék, pláne Pekingben. Van itt egy rakat, azaz baromi sok DVD store, de egyfelől ott hivatalosan is minden hamisítvány, másfelől aligha találnák meg 20-30-40 éves filmeket... Mondjuk a Heroes 1. meg a True Blood 1-2 évadát (én ezeket még nem láttam) meg tudtam venni cakkumpakk 3000 HUF-ért (összesen vagy 14 DVD), de ezek ugye frissek és nyugaton menő sztorik. A Kedves Ellenségem az ugye a pilotás, lezuhanós, egymást szopatós, összebarátkozós Dennis Quaid film?
A regényekben segíthetnél (bár 2012 előtt nemigen fogok hozzájuk jutni), írók is kellenének. A Dűne az természetesen megvan
Prime Bullet Zsaru
Nosztalgiázós korszakomat élem, és előszedtem néhány régebbi filmet, amit harmatos csemete koromban élveztem és szerettem. Ennek eredményeképpen ma az Innocent Blood (Harapós Nő) című film került terítékre. Érdekes, hogy 10+ évek után az emlékekben nagyon frankósnak tűnő filmek mennyire lélekrengető csalódásokat tudnak okozni, nem volt ez másképp ezzel sem, bár habos kávéval, whiskey-vel még mindig elmegy. A Keresztapa modernizált gengsztervilága találkozik egy szuperszentinmentális vampírkislánnyal (hozzá képest Brad-Louis nem is hisztis), Frank Sinatra szalonzenei aláfestésével dupla szálon alakul a perfect mortal love illetve a pszichopata, vámpírrá avanzsáló Corleone család felemelkedése és bukása. Najó, szóval nem egy komoly alkotás, elég sok poénos szakasz akad benne és mivel a film nem is akarja komolyan venni magát a rengeteg apró stiklit is el lehet nézni. Könnyed délutáni szórakozásnak 15 évente egyszer kiváló.
Van egy kiváló napsugárban elégős jelenet, guszta és a környező nőcik extra sikoltozása miatt már-már Hullajósan poénos...
"That old black magic has me in its spell, That old black magic that you weave so well Those icy fingers up and down my spine, The same old witchcraft when your eyes meet mine," Frank Sinatra - Black Magic
Valentina Warwick Konzolcowboy
Hozzászólások száma : 77 Join date : 2010. Jan. 29. Age : 34 Tartózkodási hely : Metaverzum
Hali
"Zöld erdőben jártam, füvet találtam. Elszívtam és bejött..."
Szabad e locsolni BarbieRambie ?????
Szabad locsolni, bár nemrég hallottam egy érdekes feltevést arról valójában mit is szimbolizál ez a locsolás. De a nyuszi szent szellemében ide nekem a bűzölgő pacsulit!
Húúú Lemet is imádom, ha már Solaris meg regények is szóba jöttek. Írók közül én most Philip K. Dick minden fellelhető könyvét rohamoztam meg, és eléggé eltudok csámcsogni azon a rengeteg köteten amit maga után hagyott. A filmadaptációi is éppen a remek sztori miatt ütősek (Különvélemény, Szárnyas fejvadász, Kamera által homályosan).
Hmm, Prime, ha neked ezek a gusztusos hamikás dolgok bejönnek, amikben nénik sikoltoznak, akkor megkérdezném Videodrome-ot ismered?
Prime Bullet Zsaru
Szabad locsolni, bár nemrég hallottam egy érdekes feltevést arról valójában mit is szimbolizál ez a locsolás. De a nyuszi szent szellemében ide nekem a bűzölgő pacsulit!
Erre eszembe jut kedvenc húsvéti versikém (szigorúan 18+): „Az én kedves locsolómra két tojás van festve, Akit azzal meglocsolok az elmehet GYES-re.”
Valentina Warwick írta:
Húúú Lemet is imádom, ha már Solaris meg regények is szóba jöttek. Írók közül én most Philip K. Dick minden fellelhető könyvét rohamoztam meg, és eléggé eltudok csámcsogni azon a rengeteg köteten amit maga után hagyott. A filmadaptációi is éppen a remek sztori miatt ütősek (Különvélemény, Szárnyas fejvadász, Kamera által homályosan). ]
LEM pajtás tudott valamit. Érdekes, hogy még az általános iskolai irodalomkönyveb valahol 6. környékén volt egy novella a Kiberiádából, pontosabban a legelső sztori. Kölyökkoromban ezerszer elolvastam, és most kábé egy éve elővettem és megint végimentem rajta. Felnőtt fejjel is ütött, kellemes olvasmány volt Én az alábbi Dick regényből/novellából készített filemekt ismerem, és még a gyengébbje is egész jó, pedig még olyan színvonatalan színészszerűségeket is játszatnak az egyikben mint Ben Affleck: Szárnyas Fejvadász, Különvélemény, Kamera által homályosan, Emlékmás, Imposztor, Elhagyott Bolygó, A felejtés ára…
Őszintén szólva Dick-et olvasva soxor úgy érzem, hogy még nem vagyok megérve rá! Az Alfa Hold Klánjai meg a Figyel az Eg az ment, de a Valis-nál ott nagyon ostobának éreztem magam. Mondjuk lehet, hogy csak követni kellett volna Aldous Huxley elhíresült utolsó kívánságát és máris simábban ment volna a megértés ("LSD, 100 mikrogramm, izomba adva")…
Valentina Warwick írta:
Hmm, Prime, ha neked ezek a gusztusos hamikás dolgok bejönnek, amikben nénik sikoltoznak, akkor megkérdezném Videodrome-ot ismered?
Őszintén szólva nem tudom mi az a Videodrome, de kiváncsivá tettél
Cyber Zombie Csapos
A Kedves Ellenségem az ugye a pilotás, lezuhanós, egymást szopatós, összebarátkozós Dennis Quaid film?
A regényekben segíthetnél (bár 2012 előtt nemigen fogok hozzájuk jutni), írók is kellenének. A Dűne az természetesen megvan
Hali
Ja a pilótás lezuhanós haverok leszünk sztori az az A regényekre és novellákra később térek ki. Röviden a Lent a holtak közt egy novella ami a Végjáték előzménye ha nem is szerves része a Holtak szószólója 1-2 pedig a Végjáték folytatása, természetesen a Végjáték a legütősebb pszichológiai sci-fik egyike amit eddig olvastam a másik nagy kedvenc az Asimov-i Mezítelen nap egy "szobakrimi" a legjobbak közül
Amúgy a Végjáték-ot Orson Scott Card írta
Prime Bullet Zsaru
Köszi, beszereztetem az öcsémmel aztán majd ha hazalátogatok akkor felmarkolom, úgy augusztus táján Nekem ugyanis fekete luk azaz fehér lap a jelzett író...
Prime Bullet Zsaru
Mi az ábra, fiatalok? Mindenki eltűnt vagy ekkora sokk a szavazás???
Nos, megnéztem a Natural City című filmet (eléggé game over vagyok a napokban és nem tudtam magam rávenni komoly film mint a Stalker megnézésének, ezért maradt a NC). Én nem tudtam semmit erről a filmről csak 'Zombi'-tól hallottam, hogy létezik. Na, azt nem mondta vala nekem senki, hogy ez egy az egyben egy anime, csak annyira alposan megrajzolták, hogy valósnak tűnnek a szereplők
A sztori a szokásos, semmi extra, illetve a hangulati elemek sem különböznek semmiben a szokásos japó kattantságtól (megpusztult totál városkép, reménytelenség, máshová vágyás), de még az operatőri munka, a beállítások, a kurv... marha lassú észjárások, a rohadt sok véres és kimerevített arcsocska (ettől több már csak a Tokyo Gore Police-ban van, de azt még a Hullajó rajongóknak sem ajánlom), mind-mind ismert érzéseket keltettek bennem... Azért egynek nem volt rossz!
Sokkal nagyobb hatást tet máma rám egy iszonytató felismerés! Ma ugyanis újranéztem életem első robotmásolatos, doppleganger-es élményét... ha nem látnátok a képet az életben nem jönnétek rá... A Mű Süsü-t. Imádtam a Süsüt óvodás koromban, de emléxem, hogy még 8-9 évesen is fost... tartottam a Mű Süsü-től, olyan félelmetes részek voltak ebben az epizódban! Mikor a 'Tudományok Háza' felé tartanak Torzonborzék meg amikor felélesztik a Mű Süsüt... gyerekek, az hátborzongató Még olyan részis van benne, mikor be lehet látni a Mű Süsü belsejébe és láccik, hogy gépből van... Egyúttal arra a kérdésre is megtaláltam a választ, hogy honnan ered a Scifi meg a kiberpunk iránti fogékonyságom! A Mű süsüből meg persze Az Idő Uraiból
A hozzászólást Prime Bullet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 11 Ápr. 2010, 2:52 pm-kor.
Prime Bullet Zsaru
S a lista nem teljes a nagy tolongásban és tumultusban, nyugodtan lehet bővíteni lássuk mi a helyzet is valójában
Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy hogy a répába tud ennyi fórumos játék meglenni egymás mellett? Asszem sehogy, mert ezek nagy része kvázi halott vagy olyan új mind ez is itt Mégis, mi annak az oka, hogy ennyi fut egyszerre? Értelemszerűnek tűnő gondolat, hogy a játékosok (akik azért aligha vannak tízezres nagyságrendben) végül is néhány fórumon koncentrálódnak... vagy rosszul látom?
Cyber Zombie Csapos
Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy hogy a répába tud ennyi fórumos játék meglenni egymás mellett? Asszem sehogy, mert ezek nagy része kvázi halott vagy olyan új mind ez is itt Mégis, mi annak az oka, hogy ennyi fut egyszerre? Értelemszerűnek tűnő gondolat, hogy a játékosok (akik azért aligha vannak tízezres nagyságrendben) végül is néhány fórumon koncentrálódnak... vagy rosszul látom?
Hali
Prime először is köszönöm a türelmet hétfőtől újra aktivizálom A CSALÁD mesét.
A fórumok kapcsán pedig az a helyzet, hogy jó részük döglött, valamint e mellett azért jönnek létre mert az aktív fórumokon vannak nagy összeveszések és ilyenkor megjelennek a megosztó és ellen fórumok. Mindezek mellett még az is jellemző, hogy egy user 4-6 fórumon is nyomul párhuzamosan jó néhány multi karakterrel, ha valahol besértődik akkor pár hónapig hanyagolja azt a fórumot aztán mint ha mi sem történt volna visszatér és új játékokat generál a régi bedöglöttek mellett......
Prime Bullet Zsaru
Hi, No problemo, vén koromra türelmessé és váltam, és mivel jelezve volt vala a csúszás így nem is izgultam… a játék megy amikor megy.
Na igen, mondanám, hogy tipikus magyar jelenség a besértődésesdi meg a bosszú- illetve ellenlépés elkövetés, de ezt úgyis tuggya mindenki. Minden esetre vannak döglött és vannak működő fórumok, de asszem értelmetlenül nagy a számuk… az élet kegyetlen…